Hos oss på flow har vi många pass för dig som vill komma igång med din träning i ditt eget tempo. Alla pass går alltid att anpassa utifrån egen förmåga och vi har några pass som passar speciellt bra för dig som vill komma igång och börja träna.

BASIC CIRKEL =  I cirkelpasset jobbar du i intervaller i olika stationer. Du jobbar alltid i ditt eget tempo och det finns alltid olika alternativ på de olika övningarna. Passet leds alltid av en fysioteraput som kan hjälpa dig om du har något du undrar över. I detta pass får du träna både kondition och styrka.

TRX BASIC = I detta pass får du funktionell träning för hela kroppen då du i TRX banden använder kroppen som ett naturligt och ställbart motstånd. Här får du jobba igenom varenda muskel i din kropp på ett mjukt och skonsamt sätt i ditt eget tempo. I 40 effektiva min tränar du styrka och stabilitet med fokus på core.

IC 1 = IC 1 är ett spinningpass där du jobbar i ett lite lugnare tempo med endast kortare stående intervaller, perfekt för dig som vill komma igång med någon form av konditions/förbränningsträning.

CORE = Ett pass där du i 30 min fokuserar på core. Under passet använder du olika redskap som pilatesbollar, hantlar och stänger.

ABS & ASS = I detta pass ligger allt fokus på magen och rumpan precis som namnet utlovar. Du jobbar varannan låt mage och varannan låt rumpa i 40 min.

HIIT = HIIT är en supereffektiv träning där du jobbar i olika intervaller med funktionella rörelser för hela kroppen. Du jobbar helt i din egen takt och gör så många repetitioner som du orkar vid varje intervall. Det finns alltid olika alternativ på övningarna så att du hittar en nivå som känns lagom för just dig.

SPECIALPASS = Om du vill prova på träning för första gången tillsammans med bara vänner eller kollegor så går det också jättebra. Du kan beställa ett ”prova på” pass hos oss där ni kan mixa ihop precis så som ni själva vill ha det och så fixar vi det. Bara maila oss på ingela@flowkalix.se eller ring till 073-0555387 så kan vi planera ihop något bra som passar just era önskemål.

Glöm inte bort att du som har friskvårdsbidrag via jobbet kan nyttja det hos oss. Har du ex 1000 kr i bidrag så betalar du endast 158 kr/månad  för att träna så mycket du vill 🙂

VÄLKOMNA TILL OSS PÅ FLOW !!