Vi kommer efter önskemål från er kunder lägga om lite i schemat på torsdagar.

18.15-18.55 TRX HIIT  

En variant av vårt TRX pass där vi varvar övningar i TRX-banden och jobbar i intervaller. Ett pass som passar alla oavsett träningsbakgrund eftersom du under hela passet jobbar i din egen takt och kan variera svårigheten på övningarna.

18.20-18.55 Mobility for Performance  (C-hallen)

Ett pass med fokus på stabilitet och rörlighet. För att bli kunna bygga styrka eller snabbhet och för att klara av vardagens påfrestningar behöver du först av allt bli rörlig och stabil i kroppens alla lägen. Detta är ett pass för dig som vill bygga en stabil grund för att sedan kunna öka på din maxprestation utan att riskera skador eller för dig som känner dig lite stel och tror att din kropp skulle må bra av att bli lite smidigare.

19.00-19.40 IC 3             

Vårt mest utmanande IC pass där vi jobbar med hög puls och massor av endorfiner i 40 härliga minuter. Självklart kan du komma på detta pass även som nybörjare då du kan välja att jobba i ett lugnare tempo och med kortare stående intervaller.

19.00-20.00 Kick’N Box      

Ett superroligt pass där vi jobbar två och två och varvar slag/sparkar med olika fysövningar.

VÄLKOMNA