FÖRENINGAR

FÖRENINGAR

Vi på flow gör specialsydda pass för dig/din förening. Vi bygger pass utifrån era önskemål om vad du/ni vill förbättra. Stabilitet, styrka, snabbhet, explosivitet, kondition, rörlighet, skadeförebyggande träning m.m.

Vi har lång erfarenhet av att jobba med föreningar och har de senaste åren haft fysträning med ett flertal seniorlag i Kalix, bland annat Team Kalix Damer IBK (Allsvenskan), Team Kalix IBK Herrar, ASSI:s damlag (Elitettan), Gammelgårdens damlag, Kalix BF Herrar (Elitserien) mfl, samt massor av juniorer inom både innebandy, fotboll, hockey, skidåkning och motorcross.

Alla tre ägare till flow är utbildade fysioterapeuter och  har dessutom gått vidareutbildning som Certified Sports Physiotherapists. Vi har även vidareutbildningar inom kost och idrott, idrottsmetodik, idrottspedagogik och idrottsmedicin samt många års erfarenhet som tränare inom ett flertal olika idrotter, exempelvis fotboll, basket, handboll och gymnastik.

Vill du ta dig/ditt lag till en ny nivå så hjälper vi till med grenspecifik funktionell träning för att förbättra prestationen eller förhindra skador.

För mer information ring till Ingela eller Camilla eller skicka en mail till info@flowkalix.se

FÖRETAG

FÖRETAG

Vi på flow skräddarsyr lösningar för dig och ditt företag. Vi erbjuder allt ifrån föreläsningar, hälsotester, anpassade gruppträningspass, företagsbootcamp och massage till utbildning inom ergonomi och besök på plats för en analys av arbetsmiljön/arbetsställningar.

För mer information om vad vi kan erbjuda just dig och ditt företag för att förbättra hälsan för dina medarbetare samt minska sjukfrånvaron och öka produktiviteten för företaget hör av dig till info@flowkalix.se.