Big Enough to be fun – but small enough to still be quality!

I våra Small Group´s tränar du tillsammans med andra, i en liten grupp med max 10 deltagare, under ledning av en inspirerande coach – den perfekta träningsformen för dig som tycker om den härliga gruppenergin men vill ha en mer personligt inriktad träning

”METCON”

För dig som tycker om att träna och vill utmana dig själv lite extra. I METCON gruppen tränar vi ständigt varierade funktionella rörelser med såväl tunga vikter som egen kroppsvikt under hög intensitet. Perfekt för dig som önskar ta din egen träning till en ny nivå

 • 6 veckor träning – 2 pass/vecka
 • Start v. 10
 • 995 kr
Anmälan till info@flowkalix.se

TRX Challenge

Funktionell träning för hela kroppen som genom varje övning engagerar kroppens bålmuskulatur. Träningen bedrivs framför allt i funcgym band (TRX) med kroppens tyngd som ett naturligt och ställbart motstånd men vi använder oss även av fria vikter och stång.

För dig som vill ha en allsidig träning där du stärker varenda muskel i din kropp och samtidigt fokuserar lite extra på mage och rumpa.

 • Mer info kommer….
Intresseanmälan till info@flowkalix.se

X-fit Gymnastics

För dig som vill tänja lite på dina gränser, lära dig nya övningar och utmana din kropp i nya positioner. Vi kommer bland annat att öva på ”handstands”, ”L-sit”, ”toes to bar” och olika ringövningar. Några av passen kommer att vara i C-hallen.

 • Mer info kommer…
Intresseanmälan till info@flowkalix.se
 • Mer info kommer…

Träning efter graviditet

En grupp där vi fokuserar på säker och effektiv träning efter graviditeten. Vi ses en gång i veckan i 8 veckor med en stegvis progression av träningen där stort fokus ligger på aktivering av magmuskulatur och bäckenbotten, men också på att bygga upp en stark kropp som orkar med vardagen som nybliven mamma. Varje tillfälle är 60 minuter. Din bebis upp till krypåldern är välkommen att följa med på träningspassen.

 • 8 veckors träning – 1 pass/vecka
 • Föreläsning – Träning efter graviditet
 • 995 kr
Intresseanmälan till info@flowkalix.se

New YOU

Denna small Group passar för dig som inte har tränat så mycket förut eller har haft ett längre uppehåll samt för dig som av olika anledningar behöver lite extra stöttning och peppning för att komma igång med din träning (ex övervikt eller besvär från muskler eller leder). Gruppen leds alltid av en fysioterapeut.

 • Mer info kommer…
Intresseanmälan till info@flowkalix.se

Mind & Body

För dig som vill träna styrka, stabilitet och smidighet med ett samtidigt fokus på ditt inre välmående.

Träningspassen i denna small Group kommer att inspireras av Inner Strength, TRX Yoga Fusion och Mobility for Performance.

 • 6 veckor träning – 2 pass/vecka
 • Start hösten -18
 • 995 kr
Intresseanmälan till info@flowkalix.se

VILLKOR SMALL GROUP

Anmälan görs till info@flowkalix.se för respektive grupp. När du fått en bekräftelse på din anmälan är den också bindande och du får en faktura skickad till dig.

Small Group grupperna sträcker sig över en bestämd tidsperiod. Då vi har förbestämda träningstillfällen och vill hålla grupperna exklusiva för just dig och de andra deltagarna är det inte möjligt för oss att kompensera för missade tillfällen pga sjukdom, resa eller andra skäl i form av ekonomisk återbetalning eller erbjuda andra träningstillfällen

Har du frågor hjälper vi dig gärna – kontakta oss via info@flowkalix.se