From 1 mars lägger vi om vår verksamhet!

För dig som har träningskort hos oss via autogiro kommer ditt kort automatiskt att avslutas den 28/2.

Du som har köpt kort kontant/faktura och har tid kvar på kortet erbjuder Nova/TC fortsatt träning hos dem träningsperioden ut.

10-kort är giltiga tom 28/2

Tom 28/2 går det fortsatt bra att gå på enstaka pass för dig som inte har kort (80 kr/pass, ungdom 50 kr)

Flow kommer fortsättningsvis att erbjuda olika träningspaket med specifika inriktningar

V 10 kör vi igång med Small Group METCON

V 19 kör vi igång vår efterlängtade Bootcamp

VANLIGA FRÅGOR

Om du vill köpa ett årskort på autogiro så tecknar du det i receptionen på Sportcity. Du förbinder dig härmed till att träna ett år och årskortet löper sedan vidare efter första året tills dess att du avslutar ditt medlemsskap.
Vi finns i källaren på Sportcity, två trappor ner.
Vi har pass som passar alla oavsett ålder eller träningsbakgrund. Har du speciella funderingar runt din träning eller är nybörjare och osäker på vad du ska välja så hör gärna av dig till oss på mail eller telefon så hjälper vi dig att hitta rätt.

Vi har tre lite lättare pass som är lämpliga för dig som är nybörjare eller vill jobba i ett lite försiktigare tempo, TRX Basic, Basic Cirkel och IC 1. Sedan har vi flera olika intervallpass där du kan jobba hur hårt eller hur lugnt du vill utifrån den egen nivå och dagsform, X-Fit, HIIT, Fys, ABS & ASS. För dig som vill ryckas med i träningen i takt till musiken och samtidigt träna funktionella rörelser för hela kroppen har vi FLOW, TRX och Inner Strength.

Du som vill träna tillsammans med familjen väljer vårt nya pass ”Familjen” där barn och vuxna kan komma och träna tillsammans. Detta pass startar i slutet på oktober.

Våra IC pass är numrerade från 1-3 där 1 är våra lättare pass som är bra för dig som är nybörjare eller vill ta det i ett lite lugnare tempo, 2 är lite mittemellan och 3 är det pass där vi håller högst tempo. På alla IC pass kan du såklart bestämma intensitet själv genom att leka med både motstånd och tempo.

Vi har ingen åldersgräns på träningen men däremot en rekommenderad längd på våra IC pass där man bör vara minst 150 cm.
Autogirot kan avslutas efter ett år och då skickar du bara en mail med ditt ärende, namn och personnummer till ingela@flowkalix.se.
Du bokar ditt pass via en länk ”BOKA PASS” på hemsidan www.flowkalix.se. För att lättare hålla koll på dina bokningar ber vi dig skapa en inloggning på Boka direkt. Där kan du se alla dina bokningar och själv avboka dig från pass som du ej har möjlighet att komma på. Klicka på länken ”Logga in” uppe i bokningssidans högra hörn och följ instruktionerna. Då kommer du fortsättningsvis att på ett enkelt sätt kunna ha koll på alla dina bokningar
Passet kan avbokas fram till en och en halv timme före passet startar. Du använder då den kod du fick via mail då du bokade passet. För att slippa leta efter dina bokningsbekräftelser i mailen kan du även göra ett eget konto på ”boka direkt” där du kan se alla dina bokade pass och lätt avboka dem du inte kan gå på.

Redo för att göra en förändring i livet? – Vi hjälper dig gärna.

Namn (obligatoriskt)

E-post (obligatoriskt)

Ämne

Berätta lite om vad ni behöver hjälp med

Skriv in captchai fältet nedan